Stilul tau – pentru femeia care merita!

CopertaST

Citeste mai jos ce poti afla din cele 19 capitole ale cartii si apoi raspunde sincer la intrebarea:"Este aceasta una dintre cele mai bune carti pe care le pot citi in acest moment al vietii mele?"

În primul rând, cele 19 capitole sunt împarţite în 3 părti, astfel:

Prima parte, Călătoria începe cu tine, vorbește despre tine, despre însemnătatea descoperirii de sine, și te pune în prim plan, așa cum e firesc deoarece călătoria începe cu tine nu cu ceilalți, asta e procesul natural și firesc, și aici găsești exemple și modele care te conduc pe drumul descoperirii de sine. Călătoria începe cu tine, din interior spre exterior și nu invers.

 

Școala iubirii:Iubirea ne preocupă de la naștere până la moarte. Fără iubire nu creștem, nu ne dezvoltăm sănătos, nu ne adaptăm, nu suntem fericiți. Iubirea e cheia fericirii și se găsește pe buzele tuturor, de la mic la mare, de la bogat la sărac, toți sunt încercați de acest sentiment puternic și de neînfrânat. Fiecare vrea să iubească și să fie iubit și ar face orice ca să simtă, să tremure, să vibreze împreună cu celălalt.

 

Acta non verba: o privire în cărți și două în viață. Partea a treia cuprinde tehnici și exerciții, aici pui în practică tot ce înveți, fiindcă teoria fără practică e amatorism. Stilul Tău nu este un manual în care găsești teorii și definiții. Restul cărților cuprind destule lecții care te învață cum să trăiești după definiții și reguli, eu îți ofer experiența mea de viață împletită cu teorie, adaptată pe înțelesul fiecăruia, în care te poți regăsi, sau nu, dar măcar te poți relaxa, delecta cu povești reale. Aici găsești experiențe, povești, trăiri care au luat naștere din dorința de mai mult, din setea de cunoaștere și evoluție.

Îți doresc o călătorie plăcută!

Partea 1 Călătoria începe cu tine

Capitolul I: Călătoria începe cu trăirea, nu cu teoria…… DAR PRACTICA FĂRĂ TEORIE E AMATORISM

 • Adevărata cunoaștere este trăirea! 
 • Văd oameni rătăcind și așteptând schimbarea, miracolul. Își pun speranța într-un nou destin, în bunătatea și salvarea lui Dumnezeu, într-un personaj de basm care ar putea să-i tragă la mal, la lumină. De ce nu ieși afară? De unde atâta teamă de nou? De ce atâta lipsă de curaj?
 • Ce ai de pierdut? Gândește-te numai la cât pierzi și ratezi ascunzându-te…
 • Spune “NU!” sfaturilor înțelepte ale părinților, sfătuitorilor. Ei și-au trăit viața așa cum au știut și cum au ales. A venit rândul tău să alegi pentru tine. Alege ce ești și ce poți deveni!
 • De ce scrie pe toți pereții “urmărește-ți visurile”?! Pentru că asta trebuie să faci! Să-ți urmezi vocea interioară care îți vorbește depre tine și adevărata ta ființă. Doar ea știe cine ești cu adevărat. Ea e singura care nu-ți dictează și nu-ți cere ceea ce nu poți și nu ai de oferit. Te vrea așa cum ești, dezbrăcata de măștile sociale, de aparențe.
 • Dacă vrei să faci aceleași lucruri, în mod repetat, în mod constant vei trăi aceeași emoție, experiență repetată la infinit. Asta vrei? O experiență trăită la nesfârșit? O viață
 • plată, fără mișcare?
 • Cum vrei să arate viața ta? Știi ce vrei să faci în viață?  Afla ce alegeri și pași ai de făcut ca să ajungi să trăiești ceea ce-ți dorești.
 • Primul pas este sa raspunzi la intrebarea “ Cine sunt eu?”. Nu cum te cheamă, nici ce titluri nobiliare ai. Nu cum te-a împodobit societatea. Cine ești tu cu adevărat, asta mă interesează. În acest capitol vei găsi câteva elemente ajutătoare pentru a putea răspunde la această întrebare, care deşi pare simpla, realitatea ne arată cu totul altceva.

Capitolul II: Personalitate și autenticitate sau CUM SĂ ARUNCĂM MASCA SOCIALĂ

 • Oamenii se prefac pentru că pot. Au rațiune și încearcă să arate latura lor luminoasă. În acest capitol vei afla cum să vezi în orice om tot ce e bun şi în acelasi timp şi ce e rău.  
 • Ai grijă la felul în care te joci cu măștile, să nu te depărtezi de identitatea ta, de personalitate. Cel mai important lucru în viață este să rămâi fidel ție însăți! Să te preferi, să te alegi… și să urmezi calea ta, adevarul tău, nu turma.
 • Pentru că nu știi cine ești cauți un model: l-ai găsit și l-ai și copiat. Și astfel se naște o imagine falsă a ceea ce ești, iar lumea te va lua exact așa cum te prezinți. Și tu încă nu ești mulțumită - ba mai mult, ești dezamăgită de insuccesele tale.
 • Povestea Mariei si a Anei. Află care este diferenţa între naturaleţe şi falsitate din această poveste şi cum să fii o persoana mult mai naturala, lucru care te va face foarte atragătoare în ochii celor din jur.
 • Îmi aduc aminte zeci de ocazii în care m-am străduit și m-am pregătit să fiu aşa cum credeam că trebuie să fiu, iar rezultatul a fost un eşec total, genul de eșec ce îţi lasă un gust amar și care îţi mai și răpeşte din stima de sine. Am să te învaţ cum să nu cazi în aceeaşi capcană ca şi mine.
 • Îţi pasă prea mult de ce cred cei din jur? Te voi invata de ce acesta e un lucru dăunator şi cum poţi scăpa de teama de a fi judecată.
 • Motivaţia internă? Un ideal efemer. Constrângerea si nevoia e motivaţia care mişcă spiritul, care te trimite pe câmpul de luptă. Afla adevărul despre motivaţie şi de ce toată lumea îşi propune să fie motivată dar foarte puţini reuşesc.
 • Blocajele emoţionale şi psihice duc la sentimentul de ” închisoare interioară”. Vei gasi modalitatea prin care să nu intri niciodata în această stare sau să evadezi din ea în caz că deja eşti prinsă în această închisoare.
 • Acceptare. Transformare. Vindecare. Află de ce aceste 3 cuvinte sunt cele mai importante cuvinte pentru fericirea ta zilnică şi cum le poţi implementa în viaţa ta începând chiar din această clipă. 
 • Cum poate fi o femeie autentică? Îţi scriu despre exemplele unor modele feminine ca să înţelegi mai bine ce înseamnă o femeie autentică şi cum să fii şi tu una.
 • Exista o modalitate prin care poti avea foarte puţine dezamăgiri şi foarte multe realizari în privinţa propriei persoane. La sfârşitul acestui capitol vei afla această modalitate.


Capitolul III: Încrederea și stima de sine. CINE EȘTI?

 • Alimentație, igienă, vestimentație, comportament, stil. Toate acestea sunt componente esenţiale ale încrederii în sine. În acest capitol despre încrederea în sine poşi trece în revistă cele mai importante componente ale stimei de sine şi cum să le implementezi în viaţa ta pentru a-ţi creşte rapid stima de sine.
 • Relațiile cu ceilalți. Tradiția şi cultură. Programare socială. Stima de sine corectă. Cum îţi afectează toate acestea viaţa de zi cu zi şi cum poti schimba lucrurile în favoarea ta. 
 • Foarte multi oameni îşi doresc să ofere ceva şi celor din jur dar de multe ori acest lucru nu le reuşeşte pentru că nu respectă regula de bază în ceea ce priveşte capacitatea de “a oferi”. Află ce anume trebuie să faci pentru a putea cu adevărat să devii o persoană care are ce da.  
 • Sunt foarte multe gânduri şi concepţii false pe care le ai despre tine datorită mediului în care trăieşti şi a societăţii. Îndrăzneşte să fii cine eşti pentru că e viaţa ta, nu a lor.
 • Etichete. Prejudecăți. Superficialitate. Toate acestea le găsesti în societatea actuală din abundenţă. Există strategii prin care poţi scăpa relativ uşor de suferinţa emoţională pe care acestea le pot provoca. Vei găsi în aceasta parte descrierea acestor strategii.
 • Îţi voi enumera eşecurile care trebuie să le suferi ca femeie şi cum să fii pregătită pentru când ele vor veni astfel încât să nu suferi în mod inutil.
 • Muzică. Artiști. Creații. Adevăr. Cum reuşesc oamenii de success să îşi crească şi să îşi păstreze stima de sine la cote ridicate în permanenţă.  
 • Experiențe după experiențe. Dacă pornesti pe drumul dezvoltarii tale vei avea multe experienţe iar eu am să te învăţ cum să nu te laşi copleşită de multimea de evenimente şi întâmplări care se va abate asupra ta. 

Capitolul IV: Lupta interioară…… ȘI LUPTA CU “EI”

 • Ai impresia că toată lumea are ceva cu tine? Că nu ești apreciată suficient? Există motive psihologice precum şi sociale pentru care se întâmplă aceste lucruri. Ţi le voi explica şi te voi învăţa cum să schimbi aceste lucruri astfel încât rezultatele tale în viaţa reala şi felul în care te simţi să se schimbe mult în bine.
 • Ai impresia că soarta nu ține cu tine? Că te-ai născut într-un mediu neadecvat? Că ești prea bună pentru lumea asta? Că nu e vina ta dacă ceilalți nu te înțeleg și că pierderea se află doar la ei în curte? Prea sofisticata și complicat pentru înțelesul lor? Vreau să te anunş că multe persoane simt acest lucru însă problema este nu atât la oamenii din jur cât la tine. În acest capitol te voi ajuta să scapi de scuzele şi mentalitatea de victimă care te opresc să ai succesul pe care îl poţi avea.
 • Care e atitudinea potrivită în viaţa: așteptare sau schimbare? Munca noastra continuă cu un chestionar cu intrebări/afirmaţii ajutătoare pentru înțelegerea atașamentului față de obiceiurile vechi și comode şi dobândirea unor noi obiceiuri care te vor ajuta să creşti şi să devii o versiune mai bună a ta.
 • Obiceiurile sunt fundația fiecărei ființe umane. Așa cum îți schimbi îmbrăcămintea zilnic și schimbi decorurile din casă, așa să-ți schimbi și proastele obiceiuri, care te împiedică să-ți atingi și să-ți trăiești visul.
 • Un lucru foarte important este să ştii să transformi dependenţa în independență. Am fost şi eu ani de zile o victimă a dependenţelor şi am să îţi împărtăşesc experienţele mele şi am să îţi dau materiale ajutatoare care te vor duce în scurt timp la o existenţă libera şi independentă care iti vor oferi mai multa putere de alegere şi exprimare.
 • Aproape de încheierea acestui capitol îti voi vorbi despre curaj și creativitate, tonus psihologic, strategii, congruență și un sistem de convingeri pentru ca să-ți creezi șansa schimbării, să ai răbdare și să nu renunți.
 • Exemplul unei femei despre cum sa inlocuiesti regrete, lacrimi, chimioterapie
 • cu optimism, speranță, vindecare.
 • Așteptări realiste, iluzii pozitive. Tehnici psihologice folosite de sportivii de performanţă şi oamenii de success în lume pe care le poti folosii si tu începand chiar ACUM. 

Capitolul V: COMUNICAREA AUTENTICĂ. FEMEIA AUTENTICĂ. 

 • Află de ce e important să îţi faci propriile reguli ca să nu arunci vina apoi plina de regrete pe oricine şi orice. Am să te ajut să descoperi placerea de a trăi după regulile tale, nu după normele sociale impuse.
 • 3 modele prin care comunici cine eşti într-un mod care te pune într-o lumină pozitivă de fiecare dată şi fără să trebuiască să te preface că eşti ceva ce defapt nu eşti.
 • Vom vorbi despre bărbaţi şi felul lor de a comunica astfel încat să ştii să vorbesti aceeasi limbă cu ei şi să elimini barierele de comunicare şi neinţelegerile.
 • Tu poţi să încerci cât vrei să-l schimbi, să-ţi petreci tot timpul încercând şi consumând energie, resurse. Nimic nu-l va schimba, doar tu te vei epuiza şi, la un moment dat, vei ceda. Află greşeala care care te poate costa relaţia şi secretul pentru a evita această greşeală.
 • Pentru a împăca pe toata lumea am să îti ofer cateva tehnici pentru a încerca să schimbi bărbaţii şi câteva tehnici pentru a trăi bine cu el aşa cum e.
 • “Arta de a comunica”, în câteva randuri cu idei principale.
 • Comunicarea nonverbala şi valoarea ei inestimabilă. Cum să o foloseşti ca armă principala pentru a comunica direct ceea ce vrei făra temeri.

Capitolul VI: Carpe diem! FĂRĂ SĂ UIȚI DE VIITOR

 • Acest capitol foarte important este despre : emoţii pozitive și negative. exprimarea emoţiilor. educarea emoţiilor. armonizarea emoţiilor. sublimare. transformare. tehnici de calmare.
 • Povestea HiIdei în care vei citi despre cât de mult poate suferi o persoană din cauza emoţiilor distructive.
 • Una dintre cauzele principale ale problemelor psihologice pe care oamenii în general le au sunt emoţiile neexprimate. Vei învăţa cum să nu te mai încarci în mod inutil şi cum să îţi exprimi emoţiile făra să răneşti pe nimeni din mediul tău înconjurător.
 • Ascultare. Empatie. Comunicare. Armonie. Fă-te înţeleasă, vorbeşte pe limba lui, oricare ar fi
 • asta. Spune-i ce te doare, ce vrei, ce simţi în momentul de față și ce planuri ai.
 • Ceartă. Tensiune. Nevoi neexprimate. Despărţire, divorţ, crize și blocaje emoţionale. Fiecare aruncă în celălalt mizeria pe care a acumulat-o în timp. Iar celalalt, bineînţeles că n-o să stea cu braţele încrucișate, ci va răspunde, se va apăra, va ataca cum ştie mai bine. Cum să ieşi din cercul vicios al învinovăţirii reciproce.
 • Cunoaşterea de sine. Stăpânirea de sine. Respectul de sine. Iubirea de sine.
 • tehnică de autocunoaştere a propriilor nevoi.
 • Poţi să împaci și distracţia și creaţia. Merg perfect împreună, fac o echipă deosebită pe care eu o folosesc ca să imi traiesc viaţa din plin şi care mă face fericită şi  împlinită.
 • Despre fericire și iubire. Fericirea e un drum, nu o destinaţie: carpe diem! Nu trebuie pierdută viziunea viitorului. Una e să te distrezi ştiind că ai în fiecare zi de făcut un pas către visele tale, alta e să te distrezi ca să uiţi de suferinţe.
 • Atitudinea și gândirea pozitivă/negativă. Cum să incline balanţa în favoarea ta.
 • Puterea optimismului. Vei gasi aici o poveste şi o tehnică care are un nume interesant : Sophrosyne (“Grija și inteligența de a-ți conduce viața; echilibru și înţelepciune" - Page DuBois)
 • Disciplină și spontaneitate. Relaxare. Obiceiuri. Organizare. Ritual. Eşti ceea ce faci în fiecare zi. Dacă în fiecare zi trăieşti fără să investești deloc în viitor, fără să sădeşti, nu vei avea ce culege. Astfel ia nastere o viață irosită.
 • Aşteptarea salvatorului! Asta da atitudine! Și e și cea mai des răspândită atitudine pe care o vezi la oameni. “Ceva trebuie să se întâmple. Ştiu, o simt. Nu ştiu ce, dar ceva se va întâmpla!” Câtă dreptate ai! Dezastrul, declinul, depresia – astea te vor vizita, draga mea! Cum să acţionezi şi să nu aştepţi încă o palmă de la viață.

 

Partea 2 Scoala iubirii

Capitolul VII: Atracția sexuală și îndragostirea. DIFERENȚA DINTRE ATRACȚIA SEXUALĂ ȘI IUBIRE. 

 • Acest capitol începe în forţă cu explicarea diferenţelor dintre atracţia sexuala şi iubirea adevărată, care sunt capcanele atracţiei şi cum trebuie cunoscute şi experimentate cele 2 pentru a avea o existenţă împlinită.
 • Imagine, prima impresie, limbajul trupului, atitudine, personalitate. Cum să îmbini toate aceste elemente pentru a crea un amestec irezistibil pentru persoanele din jur.
 • Iubirea. O privire spirituală asupra iubirii şi cum se împacă ea cu existenţa noastră pamantească. Află cum să nu mai confunzi niciodată iubirea cu atracţia sexuala şi să nu mai spui niciodată că suferi din cauza iubirii.
 • Povestea lui Marius și Laura. O poveste despre atracţie, jocul seducţiei, victimizare şi manipulare. Află lectii pretioase despre îndragostire şi emoţiile implicate când suntem îndrăgostiţi.
 • Starea de conflict. Evadare. Dorință. Iubire. În acest subcapitol vei afla dacă din punct de vedere emoţional şi psihologic poţi iubi sau nu doi bărbaţi ( sau mai mulţi) în acelasi timp. O poveste din viaţa mea care va ilustra foarte bine ce se intamplă în sufletul unei femei când iubeşte 2 bărbaţi în acelaşi timp.
 • Unii bărbaţi sunt atat de talentaţi la a purta o imagine perfectă încăt  îţi sucesc minţile chiar şi până la altar. Află cum să nu cazi victimă “seducătorilor” de profesie. Decăt dacă îţi doreşti acest lucru.
 • Intimitate: între fidelitate și infidelitate. Stii care e secretul unei relatii de lungă durata? Dacă nu, îl vei afla citind aceasta parte a cărţii.
 • Transformare. Dependență. Autonomie. Stii când incepe cu adevarat drumul transformarii tale? Dacă ratezi startul s-ar putea să fie prea tarziu. Începe acum! 

Capitolul VIII: Cum îți creezi o relație de cuplu. CUM ÎMBINI VISUL ȘI REALITATEA

 • Există o cale prin care poti îmbina toate visele tale cu viaţa reală. Nu e o cale uşoară dar merita să încerci. Am să te învaţ cum să laşi deoparte temerile şi să paşeşti în aventura vieţii tale. 
 • Cerșetoarea si Regina. Sunt 2 tipuri psihologice foarte des întâlnite la femei. Citeşte descrierea lor şi vezi în care tipar te încadrezi mai mult.

Interviu cu Janina Ivașcu in care vei afla parerea ei despre:

 • Cum îți creezi o relație de cuplu?
 • Îl vezi, îți place, ce faci, cum procedezi?
 • Care sunt pașii pe care îi urmezi înainte de a intra într-o relație?
 • Comportamentul pe care trebuie să-l adopți când vrei să-l cucerești pe El?
 • Ingrediente necesare pentru crearea unei relații autentice?
 • Deci n-avem vinovați, doar nepotrivire?
 • Arme de seducție? Șantaj emoțional?
 • Ce crezi despre afirmația: “Dacă nu mă mărit, suntdistrusă”?
 • Există relație perfectă?
 • Lipsa imaginii paterne crezi că e un impediment în
 • găsirea unui partener (în întâlnirea cu El)?
 • Cum influenteaza imaginea tatalui intreaga viata sexuala si amoroasa a unei femei
 • O poveste din viaţa mea despre cea mai importanta lectie despre cupluri.

Capitolul IX: Lupta intre sexe în iubire. ANIMA ȘI ANIMUS ÎN LUMI DIFERITE

 • Între bărbaţi şi femei există un conflict de interese de la inceputurile lumii. Afla cum se pot impaca bărbatul si rațiunea cu  femeia si emoțiile. Puterea şi independența cu bunătatea și dependența.
 • Rolul femeii. Vei învăţa cum să înţelegi nevoile bărbatului şi cum să il faci şi pe el să le înţeleagă pe ale tale.
 • Ca să ai parte de o relaţie stabilă şi armonioasă cu un bărbat trebuie să ştii reguli de bază în comunicarea dintre voi pe care le vei învăţa în acest capitol.
 • Despre diferențele dintre sexe şi cum te afecteaza ele în fiecare zi chiar dacă poate nu îţi dai seama. Am să te învăţ cum să nu cazi victimă acestor diferenţe.
 • E bine să lupţi pentru egalitatea între sexe? Poate da, poate nu. Dar am să îţi explic o strategie şi mai bună pentru a-ţi câstiga respectul, admiraţia şi locul în ierarhia socială.
 • Dragoste și statistică. Anul trecut au fost oficializate 12.000 de căsătorii în România și 22.500 de divorțuri. Află care sunt cuplurile cu cel mai mare risc de divorţ.
 • Atracție și sex. Știi ce vrea bărbatul de la femeie? Ce vede bărbatul când privește o femeie? Vei citi în acest subcapitol ce cred eu că vor barbatii.
 • Atracție. Intimitate. Recunoaștere. Cunosti nevoile mai profunde ale bărbatului? Dincolo de sex? (Da, are şi aşa ceva).  Am să iti explic una dintre cele mai bune tehnici pe care le ştiu despre cum să pastrezi oricat timp vrei un barbat lânga tine.
 • Matt Ridley - Despre obsesia măritișului.
 • Părerile lor: măritiș sau concubinaj? Află parerile câtorva femei de success despre maritiş şi concubinaj.

Capitolul X: În interiorul minții unui bărbat. CE GÂNDEȘTE BĂRBATUL DESPRE FEMEIE?

 • Ce gândește bărbatul despre femeie? Şi ce îl face să te dorească după ce atracția s-a
 • consumat? Acest capitol este o incursiune în mintea, sufletul şi realitatea bărbaţilor.
 • Masculul alfa, competiția și vânătoarea: sunt aspectele de care bărbații din România se preocupă?
 • Un subiect fierbinte care este dezbătut : “mitul că toți bărbații sunt porci”.
 • “Femeia te ridică/Femeia te coboară/Femeia îți dă viață/Și tot ea te omoară”: adevărat sau fals?
 • Ce calitați, aptitudini trebuie să aibă o femeie pentru a te însura cu ea? Interviuri cu bărbaţi.
 • Ce deosebeşte un băiat de un bărbat? Cum ii poti deosebi pentru a nu fi victima aparentelor.
 • Cum să devii un bărbat adevărat? Ajuta baietii să devină bărbaţi şi vei câştiga admiraţia şi respectul veşnic al bărbaţilor din jur.
 • Rolul bărbatului în societate: masculul alfa.
 • Sexul pentru bărbati: o modalitate de a transmite genele. Am să te ajut să întelegi sursa conflictului de interese între barbaţi şi femei când vine vorba de sex şi te asigur că vei privi sexualitatea cu alţi ochi de acum încolo.  

Capitolul XI: Fii atrăgătoare în mod natural. DINCOLO DE MĂȘTI

 • Întrebarea este: frumusețea fizică e un factor decisiv în crearea atracției dintre două persoane? 3 pareri masculine şi evident ce ne spune experienţa de viaţă.
 • Nu prețul și nici marca a ceea ce porţi nu sunt garanţia atractiei. Află secretul evident dar pe care 99% dintre femei îl ratează când vine vorba de creat atracţie într-un bărbat.
 • Am să îţi povestesc cum am avut success nebun cu o rochie care a fost cusută de prietena mea la o petrecere din înalta clasă socială, la un castel din Madrid.
 • De ce am succes la bărbaţi - e o întrebare pe care mi-o pun atât de des prietenele mele. Am să îţi răspund şi ţie şi lor în rândurile din acest capitol.
 • Aspect fizic, întreținere corporală, atitudine – am sa iti explic cum imbina aceste 3 lucruri femeile cu mare success la bărbati. Din fericire sunt la indemâna oricarei femei.
 • Cele 4 arme ascunse ale atractiei sexuale pe care nu ţi le va spune nicio alta femeie. În afară de mine, evident J
 • Modele feminine de success. O trecere în revistă a celor mai de success tipare feminine şi ce anume poţi “fura” de la aceste modele şi încorpora în propria ta personalitate. 

Capitolul XII: Atracția intelectuală

 • Cea mai sigură modalitate de a ţine un bărbat pe termen lung lângă o femeie este atracţia intelectuală. Din ce este compusă atracţia intelectuală şi cum să o creezi astfel încât să nu ajungi în situaţia de a te plânge că te-a părăsit dupa o partidă (sau mai multe) de sex.
 • Există un aspect al comunicarii nonverbale care vorbește despre tine înainte ca tu să vorbești despre viața ta și abilitățile tale. Dacă nu esti conştientă de acest aspect poţi lăsa o impresie greşită făra să îţi dai seama, în schimb dacă ştii despre ce e vorba te vei afla într-o lumină pozitivă în orice situaţie.
 • Oamenii din jur simt cât de mult te respecţi, îţi iubeşti propria persoană şi te tratează aşa cum te tratezi şi tu. Există multe cauze pentru care femeilor din ziua de azi le lipseşte stima de sine, curajul, respectul de sine. În acest capitol vom încerca să reparăm şi să îmbunătaţim aspectele importante ale personalitaţii tale. 
 • Strategii şi tehnici pentru a fi sigură că pleci cu cel mai “adevărat” bărbat dintr-un grup, încăpere sau eveniment social, dacă îţi doreşti acest lucru.
 • Devino o specialistă în cunoașterea bărbaților cu ideile ajutătoare din finalul acestui capitol.  

Capitolul XIII: Emoțiile și testele. CEL MAI MARE ALIAT, CEL MAI MARE DUȘMAN

 • Atât bărbaţii cât şi femeile se testeaza unii pe alţii înainte de a face sex sau/şi de a se implica în relaţii pe termen lung. Ştii ce anume să testezi astfel încât să ştii sigur cu cine ai de-a face, cu cine te culci, cu cine pleci la drum? Acest capitol te ajuta să îţi faci verificarea.
 • Să fim doar prieteni înseamnă să fim doar prieteni și nimic mai mult. Totusi majoritatea bărbaţilor nu înteleg acest concept şi de aceea se creează foarte multa confuzie. Pentru a nu genera emoţii negative în jurul tău trebuie să stii cum să ii spui unui barbat să nu se aştepte la mai mult decat la o prietenie. Am să te învaţ aici cum să o faci în modul corect.
 • Bărbatul nu caută perfecțiune, ci armonia trăsăturilor fizice, așa că aspectul tău trebuie să fie îngrijit și feminin. Și un tricou larg asortat cu o pereche de blugi creează atracție dacă sunt purtați cu feminitate și stil. Vom face împreuna o incursiune dincolo de aparenţe şi am să te ajut să descoperi câteva arme de seducţie care să îţi ofere un avantaj în faţa concurenţei.
 • Relația sexuală: când ai raporturi sexuale cu el? Sex la prima întâlnire sau aștepți să-l cunoști mai bine? Din prima seară? După o săptămână, o lună? Depinde de bărbat. Nu acestea sunt întrebarile importante. În acest capitol despre emoţii vei afla care sunt adevaratele motive pentru care bărbatii părasesc femeile dupa ce fac sex cu ele şi cum să il faci să rămâna lângă tine indiferent dacă faci sex cu el după prima sau a -10- a întâlnire.
 • Similitudine. Complementaritate.Ce face o relaţie să meargă? Diferenţe sau asemanari?  
 • Cum afecteaza ego-ul relaţiile dintre 2 oameni şi de ce este el cel mai mare duşman al iubirii. Te voi învăţa cum să îţi asculţi sufletul, nu ego-ul.
 • Discuții despre relație. Când și cum să porți discuții despre relația voastră astfel incat să nu îi dai mai mult decât poate duce şi chiar să îl faci să fugă.
 • Emoțiile și intuiția fac parte din arsenalul tău. Dacă știi să le folosești vor lucra pentru tine, dacă nu vor lucra împotriva ta. Nu mai pierde nici o clipă și educă-te!

Capitolul XIV: Banii, părinții, concubinajul, căsnicia. VIAȚA BATE FILMUL

 • Banii: independenţa financiară. Rolul banilor în relaţia de cuplu şi cum interferează situaţia materială cu iubirea.
 • Dependența financiară. Test: ești dependentă?
 • Relațiile cu ceilalți. Societatea. Autonomia.
 • Interviu cu oameni de succes, cu carieră și familie: cum împacă ei viața profesională cu cea personală.
 • Invidia. Deşi poate nu o vezi, ea este prezentă pretudindeni. Am să îţi explic din punct de vedere psihologic cum invidia e prezentă permanent în jurul tau şi cum poţi să atenuezi acest sentiment în caz că vei ajunge să fii invidiată.
 • Părinții. Care e rolul lor defapt? Ai grija cât de mult îţi laşi părinţii să intervină în viaţa ta. E rândul tău să îţi trăieşti viaţa şi trebuie sş stii cum să pui problema astfel încât să îi faci să te înteleagă.
 • Familie. Unitate. Iubire. Împărtășire. Gandurile mele despre aceste concepte.
 • Supraviețuire. Procreare. Nemurire. Unde te poate duce o viaţă traita cu demnitate şi pasiune.

Capitolul XV: Rolul și responsabilitatea în cuplu. CUM SĂ TE PORȚI CA SĂ PRIMEȘTI CEEA CE VREI ȘI CEEA CE AI NEVOIE

 • Stăpâna interiorului. Condiții necesare pentru a putea atinge fericirea într-o relaţie de cuplu.
 • Instrucțiuni practice despre cum să arăţi lumii cine esti cu adevărat (într-un sens pozitiv), cum să spui ceea ce simţi fără teama de a fi respinsă, cum să nu alegi compromisul ca stil de viaţă.
 • Un exemplu personal despre cat de mult poate dăuna unei relaţii de cuplu lipsa de autocunoaştere a unuia sau ambilor parteneri.
 • Mașini, bijuterii, concedii de lux te ajută să alungi depresia și frustrarea? Cauți gălăgie, muzică, tobe, ca să fugi departe de tine, de singurătate.? De ce ești mereu în mijlocul petrecerilor? Nu te lăsa dusa pe un drum al distrugerii şi al mediocritaţii. Vreau să te ajut să te trezeşti şi să devii tot ce poti deveni.
 • Te intrebi cum să-l schimbi? De ce să-l schimbi? Cum poţi semna certificatul de deces al unei relaţii făra ca măcar să îţi dai seama şi cum să oferi cea mai buna şansă relaţiei tale.
 • Întâlnirea cu celălalt. Cunoașterea prin celălalt. Un exericitiu care îţi poate îmbunătăţii foarte mult şansele unei relaţii împlinite şi fericite.
 • Sexualitatea și atracția sexuală. Încă o dată revenire asupra acestui subiect, de data aceasta strict cu privire la relaţia de cuplu.
 • Lupta Eroului şi a Eroinei pentru libertate.

 

Partea 3 Acta non verba 

Capitolul XVI: Toxicitatea. DETOXIFIEREA CORPULUI, MINȚII ȘI SUFLETULUI

 • 10 obiective pentru fiecare zi, pentru o viaţa mai sănătoasă, mai activa şi mai productivă
 • Otrăvuri sociale. O enumerare a lor şi o reţetă pentru a te curăta de aceste otravuri.
 • Separă-te de turmă. Despre cum să îţi dezvolţi personalitatea.
 • Tehnici de meditație. Am să îţi povestesc experienţa mea în privinţa meditaţiei şi cum poţi începe şi tu de azi să practici aceasta tehnică extraordinară pentru sufletul, mintea şi emoţiile tale.
 • Sănătatea emoțională și mentală. 6 sfaturi din partea mea pentru tine.
 • Puțină organizare. 4 elemente ajutătoare care îţi vor ordona viaţa chiar în clipa aceasta.
 • Simplifica-ți viața. Traim într-o lume aglomerată şi suntem bombardaţi de informaţie iar lucrurile arată tot mai rău pe viitor. Am să iti spun cum să întorci în favoarea ta aceasta eră a vitezei.
 • Alimente și nutriție. Deşi nu sunt nutriţionista, sunt o fanatică în ceea ce priveşte alimentaţia. În câteva pagini am să îţi spun ce şi cum mănânc şi ce rezultate am în viaţa mea de zi cu zi. Deasemenea am nişte idei bune şi pentru tine.
 • Dieta optimă. Află clasamentul primelor zece principii de bază ale unei diete:
 • Sportul și somnul. Când şi cum să le dozezi pentru eficienţă maximă.

Capitolul XVII: Încrederea în sine. PAȘI PRACTICI CĂTRE ÎNCREDERE ÎN SINE

 • Ce este încrederea în sine? Unde începe construirea încrederii în sine și unde se termină? Cum îți dezvolți încrederea în sine?
 • Testul Rosenberg pe care îl vei gasi în acest capitol îţi va spune cum stai cu încrederea în forţele tale.

Scala Rosenberg pentru măsurarea stimei de sine Ce este stima de sine? Stima de sine reprezintă părerea pe care o ai despre tine. Se bazează pe atitudinea pe care o ai față de:

 • • valoarea ta ca persoană
 • • munca pe care o faci / serviciul pe care îl ai
 • • ceea ce ai realizat până acum
 • • ce crezi că gândesc ceilalți despre tine
 • • scopul tău în viață
 • • locul tău în lume
 • • potențialul tău pentru succes
 • • punctele tale tari și slabe
 • • statutul tău social și modul în care relaționezi cu ceilalți
 • • independența/autonomia ta sau abilitatea de a sta pe propriile picioare
 • 5 adevăruri despre teamă şi cum să te eliberezi pentru totdeauna de temerile nejustificate. 

Capitolul XVIII: Voință și schimbare. EȘTI CEEA CE FACI ÎN FIECARE ZI

 • Ești mulțumită de tine? Ești ceea ce ai visat întotdeauna să fii? Faci ceea ce-ți place? Iubești și ești iubită? Știi să trăiești viața? Dacă trăiești după regulile lor, numele tău este mica cerșetoare. Dacă trăiești după regulile tale, numele tău este stăpână.
 • 3 întrebări revelatoare care să îţi spună imediat dacă eşti o stăpână sau o cerşetoare.
 • Consideri că nu meriți mai mult? Ai în permanență o nevoie? Ești dependentă de ceilalți? Există câteva modalitaţi pe care trebuie să le aplici imediat pentru a nu te mai lăsa manipulată!
 • Sunt 5 tipuri de nevoi psihologice şi cum să ţi le satisfaci pentru a nu mai intra in relaţii de dependenţă.
 • Nu trebuie să lași niciodată confortul aparent și compromisul să îți saboteze visele și dorințele.
 • Cele 4 tipuri de energie pe care orice fiinţă umana le are, însă puţini sunt conştienţi de adevărata lor putere şi stiu să le folosească. Am să îţi descriu în amanunt cum să te folosesti de toate resursele de care dispui.  
 • Ţi-am pregatit un plan de actiune pentru dezvoltarea capacitaţii şi a abilităţilor tale.
 • Pentru a te ajuta să-ti faci planul ai 3 exemple ale unor persoane reale şi apoi tabelul pentru tine.

Capitolul XIX: Emoțiile și comunicarea. EMOȚII ÎN COMUNICARE 

 • o poveste mai mult decât drăguță: “Câștigă cu oamenii”, de John C. Maxwell
 • Clasificarea emoțiilor. Ca femeie trebuie să fii expertă în emoţii şi poţi citi câteva lucruri interesante chiar aici.
 • Scala de maturitate emoțională Friedmann. Încă un test foarte important pentru tine. Măsoară-ţi maturitatea sau imaturitatea emoţională.
 • Inteligența emoțională pentru viața de zi cu zi. Tehnici pentru a-ţi dezvolta rapid inteligenţa emoţională.
 • Arta comunicării. Câteva sugestii. Tu sau ceilalți?
 • Șase moduri de a te face plăcuta.
 • Ce înseamnă să-i vorbești celuilalt folosind termenii proprii intereselor pe care le au? Învaţă să te conectezi şi să fii pe aceeaşi lungime de unda cu ceilalţi. 
 • Le-ai tot vorbit despre ce înseamnă succesul și n-au reținut nimic, n-au aplicat nimic din ce le-ai recomandat și ți-ai pierdut încrederea și răbdarea? Așteaptă, nu pleca!
 • Incheiere si biliografie

Aşadar să recapitulăm


Informaţiile pe care le vei citi te vor scuti de câţiva ani de timp pierdut, energie investită în lucruri care nu duc nicăieri, suferinţe inutile. Mi-a luat 10 ani de viaţă trăită la intensitate maximă şi 4 ani de psihologie ca să pot să pun într-o carte tot ce aş vrea să le spun fetelor şi femeilor din jurul meu. Evident că vei avea parte de experienţele tale însă vei ştii că nu mai eşti singură in drumul tău.

Poate că nu TOATE informaţiile din această carte ţi se potrivesc sau sunt ceea ce ai acum nevoie.


Dar dacă vei reuşi să îţi schimbi măcar un pic viaţa în mai bine, dacă vei întalni măcar un bărbat aşa cum îţi doreşti şi vei ştii cum să ai o experienţă extraordinară cu el, dacă vei prinde doar un pic de curaj să îţi urmezi visul în această viaţă, vei putea spune că a meritat să descoperi şi să citeşti această carte?

Eu am făcut ceea ce a depins de mine.

Rămâne ca tu să iei o decizie.

În cazul în care vei cumpara cartea, vei fi în baza mea de date şi vei avea o reducere de 10% la workshop-ul “Stilul tau – pentru femeia care merita” pe care îl voi organiza in luna aprilie.

Comanda cartea Stilul tau la pretul de 49 ron + transport